Interim financieel management

Hebt u tijdelijk extra hulp nodig op het terrein van financieel management, bijvoorbeeld voor het opvangen van extra drukte of afwezigheid van uw financieel manager dan kunt u een beroep op mij doen.

Een voorbeeld is het uit handen nemen van dagelijkse werkzaamheden van uw financieel manager tijdens uw jaarlijkse budgetteringsproces, jaarafsluiting of accountantscontrole, zodat er geen achterstanden ontstaan in de dagelijkse administratie. Ook ondersteuning in genoemde processen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kom ik graag met u in contact voor het uitvoeren van projecten op financieel administratief gebied. Dat kan bijvoorbeeld ondersteuning zijn als u de administratie in eigen beheer wilt gaan doen en daarvoor een boekhoudpakket moet aanschaffen en inrichten. In alle stappen van zo’n proces kan ik u begeleiden en adviseren.

Door mijn ruime ervaring kan ik mij snel inwerken in uw administratieve processen en systemen, waardoor ik direct van extra waarde kan zijn voor uw organisatie. Daarbij hanteer ik een flexibel tarief dat is afgestemd op de complexiteit van de uit te voeren werkzaamheden.